Clínica Dental Virgen de Pilar

Centre Mèdic i dental Verge del Pilar va néixer el 1993 amb la voluntat d’oferir un bon servei terapèutic i preventiu nostres esforços estan centrats en cadascuna de les persones que es visiten a la nostra clínica, donant prioritat a una atenció personalitzada de d’acord a les seves necessitats i per a això, comptem amb un equip de professionals en contínua formació, així com amb instrumental, materials i tecnologia d’última generació.

El nostre equip humà està format per 30 professionals de totes les especialitats de l’odontologia que treballa conjuntament per garantir el màxim benefici amb la mínima intervenció possible.

Les nostres clíniques dentals han estat creades seguint un rigorós anàlisi de el disseny en funció de l’benestar físic i visual de l’pacient. El resultat és un ambient molt elegant i harmoniós. Un espai confortable i relaxat amb tecnologia d’última generació.

Facilitem certificat dels materials utilitzats i una garantia de la pròtesi per escrit.

En l’actualitat disposem de tres centres a la província de Barcelona :, dues clíniques dentals a Ripollet un centre a Cerdanyola de Vallès i a Pineda de Mar.

Les clíniques disposen de Laboratori propi, per on ja han passat més de 25.000 pacients i s’han col·locat més de 4500 implants. Comptem amb finançament sense interessos. A més col·laborem amb totes les mútues. Tot un aval de experiència que oferim als nostres clients.

Serveis Destacats

  • Implantologia
  • Odontologia General
  • Odontologia Infantil

Rambla Sant Jordi Nº78, C/Ntra Sra. del Angels Nº17

Dilluns a Divendres de 9:00h a 21:00h

935942020

info@clinicapilar.com

clinicapilar.com