Millenium Technology

El 2003 vam obrir la nostra primera servei tècnic, en un local de tan sols 40m2, ara 15 anys després i després de l’obertura del nostre 5è local (MILLENIUM ACADEMY) disposem d’unes àmplies instal·lacions de més de 400m2 per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Hem convertit la nostra passió en la tecnologia i la comunicació en la nostra professió. La informàtica avança a un ritme imparable, i nosaltres amb ella. La nostra, és una empresa jove i dinàmica, i el nostre personal està sempre a el dia de les últimes novetats.

Gràcies a la nostra experiència i els nostres coneixements especialitzats, podem garantir-li que amb nosaltres sempre disposarà de l’últim en productes informàtics a més d’un assessorament fiable, competent i de confiança, perquè el nostre objectiu és que els nostres clients gaudeixin i aprofitin tot el potencial dels últims avenços en tecnologia informàtica.

Després d’una greu crisi mundial, continuem creixent i ampliant el nostre projecte, inspirat en un tracte proper, confiaza i professionalitat. I ara obrim un nou front aprofitant els coneixements i l’experiència adquirida en el camí, per crear Millenium Academy, una acadèmia de formació en informàtica i noves tecnologies.

Serveis Destacats

Rambla dels Pinetons Nº9, local 5

Dilluns a Divendres de 9:00h a 13:30h/15:00h a 20:00h

935865404

info@milleniumtechnology.es

milleniumtechnology.es