Moda Íntima Rosina

Moda Intima per Home i Dona. Oferim una gran varietat de models i talles en tots els articles de les principals marques del sector i d’última novetat. Especialistes en corseteria (trobareu sostenidors en copes de la A a la K).

Des del seu naixement l’any 1970, el nostre negoci familiar, ha estat al vostre servei, oferint-vos productes d’alta qualitat amb una atenció personalitzada i especialitzada a les necessitats de cada client. En el nostre establiment trobareu una gran varietat en moda íntima, tant per home com per dona, i tant prendes bàsiques per al dia a dia, com conjunts per ocasions especials.

També trobareu interior per núvies, nen i nena, pantys, mitges i mitjons i camisoles, pijames i conjunts Home Wear per home i dona.

Principals Marques: Janira, Janmen, Set, Avet, Selmark, Gemma, Belcor, Variance, Bestform, Antigel, Anita, Rosa Faia, Dim, Pettrus, Massana, Admas, Cue, Platino, Gisela, Jorigu, Orion, Pocholo, Punto Blanco, Ringella, Selene, Princesa, Abanderado

Serveis Destacats

  • Bra Fitting: assessorament gratuït de la talla de sostenidor, així com els models indicats per al seu dia a dia. Coneixent les seves característiques físiques i els seus gustos, proposem els sostenidors ideals per a qualsevol ocasió o tipus de roba que té al seu armari.
  • Gran ventall de sostenidors en talles de la 85 a la 135 i copes de la A a la K. Més de el 90% de les dones no fa servir el sostenidor amb la talla, copa i model adequats!
  • Si no tenim el producte concret que estàs buscant en stock a la botiga, te l’intentarem aconseguir o, en el seu defecte, buscarem la millor alternativa.

c/ Padró Nº37

Dilluns a Divendres 10:00h a 13:30h/17:00h a 20:30h Dissabte 10:00h a 13:30h

936913461

644600419

modaintimarosina@gmail.com

www.modaintimarosina.com