Textil Hogar Morales

Des de fa més de 20 anys oferim als nostres clients solucions perquè el nostre lema “viu casa teva” tingui sentit. Igual que no tots vestim de la mateixa manera, la nostra casa és el reflex més personal de nosaltres i els teixits que hi utilitzem ens donaran la calidesa i el toc personal que es mereix. 

Som especialistes en la decoració de la llar. Oferim un producte totalment a mida i personalitzat, cortines, edredons, coixins, entapissats, papers decoratius, catifes. Disposem de les últimes tendències i de les principals firmes nacionals i internacionals i el que és més important, els millors tallers, instal.ladors i els professionals que donaran forma al teu projecte amb les millors solucions decoratives. Oferim un servei integral pel que a interiorisme tèxtil es refereix, tant per a àmbit privat com professional. 

En roba de llar presentem dues col•leccions a l´any amb les propostes més actuals de les principals firmes del sector, així com col•leccions pròpies. La nostra oferta és variada, actual i per a totes les butxaques, però primant la qualitat per sobre de tot. A les nostres botigues trobaràs la nòrdica, tovallola, llençol, plaid, edredó, manta, cobrellit …. que estàs buscant, a més disposem de mides especials. 

En Morales volem vestir la teva casa perquè tu la visquis. 

Serveis Destacats

Pau Casals Nº35

Dilluns a Dissabte de 9:30h a 13:45h/17:00h a 20:30h

936921556

web@moralescasa.com

moralescasa.com